strunjace 01

STRUNJAČE VELIKOG FORMATA
* KAD KUPITI PUZZLE A KAD STRUNJAČE VELIKOG FORMATA? *


Održavanje strunjača velikog formata za razliku od puzzle strunjača je lakše (brišu se samo vlažnom krpom).
Kod strunjača velikog formata kupac bira boju: (crna, crvena, plava, zelena, žuta, siva, orange, krem... a može i kombinacija površine od par boja - dok su puzzle strunjače uvek u istoj boji- bledo crvena ili bledo plava). Na strunjačama velikog formata mogu da se izvode vežbe i u patikama, dok je za puzzle strunjače isključivo predviđeno da vežbači budu izuveni i da vežbaju u čarapama ili bosi zbog mogućnosti prljanja ili oštećenja neoprenske podloge (puzle strunjače kad se jednom isprljaju ili ako se nakupe prašine i znoja teško ili nikako mogu da se dovedu u prvobitno stanje, dok je cirada kod strunjača laka za brisanje). Puzzle strunjače kada su nove i pravilno postavljene lepše izgledaju od strunjača velikog formata. Puzzle strunjače su više predviđene da se pokriju ogromne površina od zida do zida tipa 100m² ili 200m² (nisu pogodne za pokrivanje sredine prostorije ili odre|enih delova prostorije.) Strunjače velikog formata se izrađuju po tačnim dimenzijama kupca i naplaćuje se izračunata kvadratura, dok kod puzzle strunjača kupac mora kalkulisati sa većom poručenom kvadraturom (puzzle su dimenzija 1x1m) zbog gubitaka usled prekrajanja. Strunjače velikog formata (19e/m²) su jeftinije od puzzle strunjača (22 - 27.5e/m²), i jeftinije su i iz razloga što se naplaćuje tačna kvadratura dok kod puzzli morate ukalkulisati veću kvadraturu zbog odpadaka. Strunjače velikog formata takođe mogu da se urolaju ako je debljina do 3cm za razliku od puzzle strunjača koje nemaju tu mogućnost.
Debljina strunjača velikog formata je najčešće 3cm i izrađuju se od regenerata gustine R-80 (po dogovoru izrađujemo i strunjače veće debljine i gustine, - cene su u prilogu...)

CENOVNIK:

Strunjače velikog formata ( debljina 3cm, gustina R-80 ) = 21€/m² (2500Din/m²)
Strunjače velikog formata ( debljina 4cm, gustina R-80 ) = 23€/m² (2700Din/m²)
Strunjače velikog formata ( debljina 5cm, gustina R-80 ) = 25€/m² (2900Din/m²)
Strunjače velikog formata ( debljina 6cm, gustina R-80 ) = 27€/m² (3100Din/m²)
Strunjače velikog formata ( debljina 2cm, JUDO R-160 ) = 23€/m² (2700Din/m²)

 

PANELNE / ZIDNE STRUNJAČE
* OBLAGANJE ZIDOVA *


Sve veći broj igraonica, sportskih objekata i hala, kao i sportskih i fitnes klubova ima potrebu za oblaganjem zidova sa panelnim strunjačama. Visina do koje se zidovi oblažu je različita i kreće se od 100cm - 200cm. Dečije igraonice za malu decu imaju standard visine panela od 120cm. Paneli (zidne strunjače) se izrađuju od regenerata debljine 3cm i gustine R-80 i obložene su sa pvc ciradom. Boju pvc cirade zidnih strunjača kupac može da bira: crna, crvena, plava, zelena, orange, žuta, siva, krem... Kupac može da se odluči za jednobojnu, dvobojnu ili šarenu varijantu prilikom oblaganja zidova sa panelima. Zidni paneli su predviđeni da se postavljaju na zid (okrečen, neokrečen, cigla..), kao i na gipsane i drvene površine bez bušenja. Iron pruža svojim kupcima i uslugu montaže zidnih panela (usluga se dodatno naplaćuje). Cena montaže zidnih panela zavisi od raznih faktora: ukupne kvadrature, udaljenosti kupca od našeg mesta (Zrenjanina), broja i veličine panelnih delova (da li ima više manjih ili nekoliko krupnijih)... Kupci mogu da se odluče i da samostalno montiraju / zalepe panele.

povratak-na-pocetnu-shop