lezaljka 01lezaljka 02lezaljka 03lezaljka 04
MREŽASTE LEŽALJKE SA RASKLOPIVOM KONSTRUKCIJOM

Mrežaste ležaljke su izuzetno udoban i relaksirajući deo nameštaja. Mrežasta ležaljka se može koristiti u kući, u dvorištu, na vikendici, u planini, na moru ili plaži itd. Jedna od najvećih predenosti ležaljke za plažu ili ležaljke za baštu je što se može lako postaviti, skinuti, smotati i poneti sa sobom zauzimajući vralo malo mesta u kolima ili torbi. Ležaljka za plažu ili ležaljka za baštu se može razapeti između dva stuba, drveta ili između zida i bilo kog objekta na odgovarajućoj razdaljini.

Mrežaste ležaljke se takođe mogu postaviti na svoje postolje koje je lako rasklopivo i lako se može poneti sa sobom u torbi za transport ležaljke i postolja.

Cene ležaljki, konstrukcija (postolja) i torbe su prikazane u slikama iznad. (Cene su izražene u evrima sa već uračunatim PDV-om a plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti). Rasklopivo postolje nema nikakve šrafove ili graničnike što sklapanje i rastavljanje čini još jednostavnijim. Potrabno je samo da sklopite konstrukciju na željenom mestu, zakačite mrežastu ležaljku i uživate.

Sa svakom kupljenom ležaljkom dobijate gratis po 2 karabin kuke za kačenje.

Robu šaljemo u bilo koje mesto na teritoriji Srbije a poštarina je besplatna ako poručite ceo komplet (ležaljka + konstrukcija + torba).


Ključne reči: ležaljka, ležaljke, ležaljka za baštu, ležaljka za plažu, ležaljke za baštu, ležaljke za plažu, mrežasta ležaljka cena, mrežaste ležaljke cene, platnene ležaljke, ležaljke od platna, ležaljke za plažu cijena, ležaljka za plažu cijena, ležaljke za plažu cijene, ležaljka za plažu cijene ležaljek sa konstrukcijom, ležaljka sa konstrukcijom, ležaljke sa postoljem, ležaljka sa postoljem, 

povratak-na-pocetnu-shop